Inspo som man så tjusigt kallar det

vardag Permalink0
Måste också se om dessa motivationsbilder binder på mig också. Kanske ställer jag väckarkolockan på 06.00 imorgonbitti och stiger upp och värmer mig en gröttallrik med tre mackor som tillbehör, en smoothie och en banan innan jag tar på mig dojjorna och springer flera mil innan klockan slagit 08.10. Vi ser ju. 
 
Dit jag skulle komma var att mitt knä har totalpajjat sedan igår då jag sprang på asfalt. Och så var Jessica80+ tillbaka i sadeln. Minns att jag kollat upp det för någrå år sedan men senil som jag är har jag helt glömt anledningen till värken.. måste bero på åldern. Men det brukar gå om på några dar, ingen löpning då framöver, yeees! Nä men det är riktigt kul att ha kommit igång med styrketräningen nu. I'm a fighter not a quitter! Nä, det där gav mig inge motivation, men nu har jag testat! ses.
 
 
 

vardag Permalink0
Ville bara kika in och säga att jag är extremt sugen på att fara tillbaka till detta paradis. Sol ,bad, äta gott och bara må är vad jag vill precis nu. 
 
En annan sak jag vill är att krypa ner i soffan med filten med en fruktsalladsskål med en film i sikte. Så det är precis vad jag och marcus ska göra exakt nu. Förtjänar det idag då jag sprungit 5.2 km till min stora förvåning. Vi ses. Nu njuter vi av de sista av helgen va?

Han.

vardag Permalink0
bästa
 
Var hos alva igår med en del från klassen och mös på, pratade, såg idol och avslutade med bilkurragömma. Hur kul är inte det!? Jag och paow åkte med Lisa och som dom tävlingsmänniskor vi är gjorde vi allt för att vinna, tur inte polisen körde bakom oss hela kvällen. 
 
Sov iallafall hos Lisa och vi har mest planerat våra framtidsplaner. Detta vårdar gott mina vänner. 
 
 
Till top