En nära döden upplevelse..

vardag Permalink0
har jag nu varit med om. Och inte bara jag, utan linnea och även min broder som satt vid ratten. och "cool" som han är så slirar han uti preem i år, och sedan ska han även göra en snygg slir då vi ska ut på storvägen och jag säger som innan helt nonchalant  till linnea "tänk om han inte hinner stanna innan korsningen" och vad tror ni att han gör? han tittar i bakspegeln och ser en bil låångt borta enligt han, men jag och linnea ser att han är jätte nära, Så han kör ut och bilden tvärnitar och bländar oss i arslet i typ 10 sekunder! haha, johan hade då sett bilen bakom denna bil eftersom den var i döda vinkeln.. Det var helt sjukt vad rädd jag var!!

fyra månader med elskbebis idao.

vardag Permalink0
happy times, yes! ingen mera läxa annan än två prov som man nog måste börja på lite smått imorgon typ. För ikv ska jag bara ha det chill. Ska ladda ner "harry potter och fången från akaban"  Och medans den laddas ner så ska jag se gårdagens avsnitt av paradise som jag missade. Mer sen får det bli, då jag bara måste berätta vad som hände då jag for hem från träningen igår..
har bildbrist så får bli en söt bild på ralf!

Från en till en annan.

vardag Permalink1

Har just kommit hem från träningen, hade en ganska lugn träning med nästan bara skott. Nu ska jag bara slänga i mej nå nudlar och sedan iväg till nästa träning på star. Beger mej till far idag, så detta schema kommer bli tajt om jag ska hinna plugga engelska, har varit "dum" och skutit upp det till sista dagen igen, när ska jag lära mej? Får skylla mej själv.. Nu kokar det för fullt, dags att rusa!!

juuul snaaart!

Till top