dag 17 - mitt favorit minne

vardag Permalink0
Har en massa roliga minnen men jag delar bara med mej utav ett :)

Det var en super varm sommardag i Juli för fyra år sedan tror jag det var. Jag kom hem från en kompis och märkte att ingen var hemma i huset. Trots att dörrarna var öppna. Jag letar typ överallt efter någon levande själ men hittar ingen. Så jag går ut på altanen och ser johan plus mamma ligga i gräset en bit nedanför. Av ren reflex går jag såklart dit och får syn på en liten kattunge som ligger mellan dom. Som då mera var som en liten hund skulle man kunna tro. Zigge följde en vart man än gick, så vi sprang hela eftermiddagen fram och tbx på gården utan av att han blev trött. han var en sån söt kisse då. Nu är han bara en pain in the ass katt som numera tror att han övertagit mitt rum.. och för att inte tala om min soffa och säng.. Men han är ändå lite bäs ibland :)
och byro tydligen...

Måndag

vardag Permalink0
Hemma från träningen, Nu ska vi se hur ryggen kommer känna sej imorgon.. jag kände nyss hur de högg i den.. inte bra! Så nu ska jag bädda ner mej i sängen, smörja med voltaren, ringa linnea och efter det se teve och eve läsa i min bok. Inga läxor. sweet! over and out.

Dålig uppdatering i helgen så en liten sammanfattning fick de bli

vardag Permalink0
Vilken skön helg det varit, Fredagen hade jag och Linnea huset för oss själva och efter alla galenskaper så slutade kvällen med att båda somnade i soffan, jag vaknade klockan ett som tur var och då kunde ingen av oss somna om igen. Så där låg vi i mörkret och pratade tills ögonen till slut föll. Den sköna sömnen varade inte länge, halv fem på natten/morgon så blir vi väckta pga min telefon.. Så där låg vi klarvakna och fortsatte på det vi gör bäst, nämligen prata.

Lördagen kom och då var vi i stan som sagt. Kvällen spenderades med marcus, vi laddade ner solsidan och såg ett x antal avsnitt av de och sen såg vi en rätt överdriven sjuk komedi på det. Som om vi inte skrattat nog? Vi somnade ändå rätt tidigt och följderna på det blir ju att man vaknar tidigt. vi bara vaknade och fortsatte att se våra solsidan avsnitt. Vi har även sett handbollen idag.. synd sverige.. Har städat och packat och begett mej till mämaah. Nu ska jag hoppa i säng och bara ligga och myyysa, och parareellt med det blir det lä... nej..glosorna! spanskan som jag totalt glömt bort att vi har.. jag som ville läsa i min bok....
Till top