Fredagsmorgon

vardag Permalink0

Just avnjutit en god frukost innan jobb väntar halv elva. Slutar inte först sju ikväll och då blir det att snabbt käka samt hoppa ner i kvällens utklädnad och snabbsminka för att bege mig mot Clara där festligheterna drar igång. Happy halloween gott folk! 

Svart och vitt

vardag Permalink0

Så rolig är jag. Inte mycket till färg i min garderob ska ni veta. Men kan inte göra något åt att jag älskar svart, vitt och grått. Lite nytt som shoppades förra veckan med Moa iaf. Idag är jag ledig och ska på stan med Amanda och sedan ska vi träna. Ska äntligen komma igång igen. Ska endast köpa lite tråkigt och nödvändigt idag på stan hade jag tänkt. Roligare än så blir det inte för nu. Vi får höras!

Make some change

vardag Permalink0

Idag blev jag mörkhårig. Haha, okej kanske ändå kvalificerar mig under kategorin "blond" för många men det känns betydligt mörkare för en blondi som mig än vad det kanske ser ut att vara. Bilden ger färgen inte riktigt rättvisa utan det är mörkare egentligen. Skönt med lite mörkare nu även om det inte kommer dröja länge innan jag blir ljushårig igen skulle jag tro. När jag hälsade på Moa idag så triggade jag henne till att färga topparna hennes röda och det gjorde hon! Vilket inflytande jag har på människor, alla bara lyssnar på vad jag säger. Haha skämt å sido, asjävlasnyggt blev det iaf! Hon rockar rödhåret än en gång. Nu ska jag njuta av det sista på denna tisdag för att ladda om för jobb till 19 imorgon. Vi hörs!
Till top