Midsommar

vardag Permalink0
Hade en otroligt bra midsommar. Vi startade med middag hos frida, åt så mycket att jag inte orkade någon av de tre efterrätterna tre timmar senare. Tragisk haha. Kring halv elva for vi till Ellinor där kvällen/natten fortsatte. Hade en superkväll med alt folk på plats. Det var så roligt att man kände de flesta och inte fest där man bara sitter ner utan att dansgolvet var fullt i stort sett hela tiden. Halv två for jag och marcus till Sanna och hälsade på ytterliggare vänner. Nä, kvällen var super!
Maten var så sjukt god! Helt klart en tiopoängare.
Att vara med på Lisas första fylla är någonting man inte kommer glömma i första taget.
Vi köpte ett spel som var riktigt roligt men grymt svårt!
Här är vi i bilen på väg till Sanna för att säga hej. (Ja, jag hade bytt kläder under kvällen, blev himla kallt!)
 

you know the words "once upon a time" make you listen

vardag Permalink0
Dagarna bara flyger fram då jag jobbar dag ut och dag in. Idag har jag varit hos Paulina och gjort det näst sista för mitt ena jobb nämligen fotbollskolans dokumentation. Nu är det sista som är kvar ett möte på onsdag och dömning psg så är det jobbet klart. Kommer jobba vidare på Trend Café som öppnar i Piteå på måndag (mest troligt annars Tisdag) också fast inte så jättemycket utan lite då och då. Känner att det här kommer bli en bra sommar om bara värmen kunde komma någon gång. Midsommar imorgon och då är det tänkt att vi ska vara hos Frida och sen får vi se vart vi hamnar då kvällen är slut. 
Minns att solen sken men värmen existerade kanppt förra årets midsommar. 

Varsågoda

vardag Permalink0
Då man måste skriva om lösenordet tre gånger samt sitta och tänka i dryga tio sekunder ifall jag ska ge det en fjärde gång innan jag kommer på att det inte ens är det lösenordet jag använder, så inser man att det var ett tag sedan jag bloggade. Ber hemskt mycket om ursäkt att jag inte uppdaterat. Vet att alla kikar in för att se bilder från turkiet som jag lovat lägga upp, och balen, studenten ja allt som bara hänt den senaste veckan. Men har inte alls kännt för att lägga ner en endaste sekund på bloggen. Och orsaken till det skulle jag säga är att jag är så upptagen med mitt liv. Umgås med mina bästa vänner och världens bästa pojkvän, har sommarlov, jobbar, ja allt är bara helt underbart just nu. Tänker inte ens på bloggen. Det kommer ett inlägg med en massa bilder som jag lovat, sen får vi se hur min uppdatering kommer se ut.
Till top