Älskade regn!

vardag Permalink1
Jag äskar regn. Jag älskar känsan av böta kläder, det råa luften och alla vattenpölar man omedvetet trampar i. Så det är därför jag spenderat en dag som denna ute i åtta timmar tillammans med mina vänner. Ni som inte känner mig och läser detta kanske tror mig och ja, ni andra vet sanningen. Fyfan att döma psg då det är detta väder. Hur som helst är jag just hemkommen och efter en varm dusch går jag och sussar och hoppas på uppehåll då det gäller regn imorgon mellan halv åtta och tio då vi kör en repris. Cash!
 
Nog har vi spelar psg förr nog

Jag kämpar sliter svettas

vardag Permalink0
Det är lätt att säga bit ihop och att det kommer bli bättre så småning om men inte då man kämpat med samma skada i ett halv år! Ljumsken barka efter träningen igår och thomson har inte tid först nästa måndag. Om det ändå hade hänt på vintern men att det just ska inträffa under de ynka få jävla sommarmånaderna under högsäsongen fattar jag inte! Finns ju tio andra månader tillängliga! Men nä. Då har ni fått en inblick i Jessicas otroliga otursliv! Hej!

I think of life as an open book. The further you get into it, the more it begins to make sense

vardag Permalink0
Idag är det som en söndag för mig. Söndag förknippar jag med städ plugg och träning. Var av idag blir en städning av rummet samt jobbuppgift för att sedan träna senare ikväll. Moa kommer hit alldeles strax så vi får ihop våran dokumentation någon gångg. Ni är välkomna att komma hit med en hjälpande hand då det gäller städandet så ni vet. just' sayin'
Till top