Truly great people around me

vardag Permalink0
Igår var jag ute med Moa och Emelie på kalles. Tråkigt att clara inte kunde följa med men kvällen blev hur bra som helst ändå. Äntligen en kväll att glädjas åt. Det var massor med folk och roligt folk dessutom. Synd bara att kalles stänger två, tiden gick så fort. Avslutade kvällen på sunes dit alla sedan gick, och kom i säng klockan fyra. Har varit helt död hela dagen idag så jag har i stort sett inte gjort ett skit. Min söndag blev ingen to-do-day denna gång men vad gör de då jag kan ha min to-do-day måndag, tisdag, onsdag, torsdag istället? 

Det är så mörkt

vardag Permalink0
Det tog ett tag att hitta en dramatisk och lite ledsam bild i mitt arkiv. Mitt liv är sällan ledsamt märker jag, bara glädje på bloggen ju. Tack för det. Men just nu rinner tusen tårar från mina kinder och hela jag har blivit som en enda vattenpöl. Gråter inte för att vi tagit helg och har en veckad höstlov utan för att jag sett det senaste avsnittet av vampire diaries. Japp, ni kan sluta oroa er, det går över snart. Dom som känner mig vet att jag gråter så fort det blir sorligt i serier/filmer och inte lite heller. Tur mitt liv är motsattsen till sorgligt. Skulle bara gråta annars. Det är iallafall verkligen en serie som mitt hjärta brinner för. Den kommer tvåa på listan efter one tree hill som är rätt svårslagen. Så detta inlägget var tillängnat till alla er där ute som inte börjat se vampire diaries eller till er som inte sett det senaste avsnittet bara, GÖRDETNU!
 

Tusen miljoner miljarder ser oss fast det är så mörkt

vardag Permalink0
 
Ikväll samlas jag och några tjejer och planerar vår studentresa. Tusen, miljoner, miljarder viljor måste enas och ni hör ju hur lätt detta kommer bli. I slutändan tror jag i allafall att alla kommer vara nöjda och glada hur som helst. 
Till top