take all of your wasted honor

vardag Permalink0
På tisdagar slutar jag kvart i tolv så i tisdags passade jag på att bjussa mackan på lunch på thaigarden.
 

Annars så kan jag nu pusta ut efter att min körkortseufori lagt sig en aning. Skolan har jag också kommit igång med men har inte börjat stressa över alla kommande prov ännu. Men det kommer ska ni se. Har för min hälsas bästa köpt kort på sensia för att börja ta tag i träningen efter ett alldeles för långt uppehåll, men som vendetta för mitt sommaruppehåll så strejkar kroppen och drar på sig en kolossal förkylning dagen jag köper detta träningskort. 2 veckors hosta och en snorfylld näsa är ingenting jag föredrar att träna med. Kan den bara lämna mig ifred? Det räcker nu.

KÖRKORTSEUFORI

vardag Permalink0
Igår kammade jag hem körkortet!! Den största klump stor som en atombomb lämnade kroppen igår klockan 11.15 då hans läppar utformade ett grattis. Skönt som fan att få slippa tvinga sig igenom faserna på datorn och ögonen i boken. Nu ska jag bara se till att köra lagligt så det inte ryker lika fort! hemska tanke. Nä så nu vet ni, jag svävade på moln igår trots min inflammation i halsen. Den.är.hemsk. 

say hello to the future

vardag Permalink0
 
Pdol susade förbi i slutet av Juli och min födelsedag i samma veva. Nu är man 18 år och ska föreställa vuxen. Det är nu livet börjar.
 
 
Till top