Ni är saknade Emelie Moa och Lisa

vardag Permalink2
Har satt ihop en liten sommarvideo från i somras eftersom jag måste ha någonting att titta på då jag får dom här obotliga saknadstillstånden som jag drabbas av nån gång ibland som dyker upp från ingenstans. Tänkte att den kanske kan hjälpa mig lite då vi verkligen hade en fördundrande bra sommar i år. Sen kan jag ju ha en liten baktanke med den då ni också kan titta på den då ni har sån där obotlig hemlängtan istället. Jag är verkligen sämst på att skriva ut känslor osv med ni ska veta hur mycket jag saknar er. Längtar till att få träffa er om det så är på några dagar, några veckor, månader eller år. Ni är bäst brudar. Varsogoda att titta på en tiondel av vad sommaren 2014 hade att erbjuda.
 
Glöm inte titta i HD!
 
Erkänn att ni vill hem lite nu? (;

Life of the party

vardag Permalink0
Känner verkligen att min motivation till att blogga är helt bortblåst. Gör det endast för att tre av dessa tjejer ska få en inblick i vad jag gör om dagarna. Känner att jag antingen borde börja specialisera mina inlägg lite mot något slags tema eller så lägga bloggis på hyllan. Skrattar lite åt mina inlägg då dom är helt jävla värdelösa. Än så länge får ni stå ut med piss-och-bajs-inläggen mina. Nu ska jag iväg och träna, på återseende. 
 

Pärlan

vardag Permalink0

En liten bild på bilen. 
Softade igår framför teven hos Marcus med ännu mer godis än i fredags, oj så gott. Idag ska jag bege mig mot mor min innan dagen är slut och hinna med ett pass på sensia också om jag har tur. Ledig måndag och tisdag, då ska tämligen några ärenden bockas av på listan. 
Till top