du försvann, gled ur min hand

vardag Permalink1
Igår så hade vi träning och direkt efter fotbollsmöte så där har ni anledningen till min dåliga uppdatering. Mötet varade i 40 minuter då det skulle ha varit en timme så det var skönt. Marcus hämtade upp mig sen for vi hem till mig och fick äta middagen som madde rört ihop. Om du ser det här madde så hälsar marcus att det var asgott! Och hoppas du får det bra i kos! Sola och bada för mig också!!
Idag så var det tänkt att jag skulle träna men har fått så dåligt i halsen och vi som har match imorgon och vi har typ it ett helt lag... Plus att fera är förkylda, skador osv.. Undra hur det här kommer gå. Har då köpt den omtalde Kan Jang som jag hoppas gör ett underverk under natten så att jag blir bättre tills imorgon. Ska då och se de övriga ta ut sig. ses
hahaha, årets vägstädning! Av någon anledning råkas jag plocka stolpen igen..
Ni minns väl förra årets? (; Haha, älskar plocka skräp med dig moa! ;)

Den årliga vägstädningen

vardag Permalink0
jahapp, då har ännu ett år passerat sedan senaste gången vi plockade skräp på fritiden våran. Ikväll är det dags igen. Samling 18.00 på soptippen. Nice! Får se hur länge det tar den här gången, sist tog det kring två-tre timmar. Inte det roligaste kanske men ska ju gå med moa så det blir nog lite kul ändå. Sist sjöng vi en hel del ;)

Monday

vardag Permalink0
med endast två lektioner är man hemma sedan halv ett idag. Riktigt nice en måndag. Planerna är inte många för denna eftermiddag. Historiaplugg samt fotbollslir. Är sjukt trött så får se om det blir en pn också.
Till top