godnatt!

vardag Permalink0
kvällen har varit grymt rolig och det enda jag fick med mej hem var ett par ringar :) nu går jag och sover, gonatt! är så piss förbannad så de enda rätta just nu är sängen. hoppas det blir en lååång natt..

happyface (dock mina ben och inte mina axlar)

last part of my life

vardag Permalink0
Nu är det fredag höll jag på att skriva men det gjorde jag självklart inte. Men det känns så eftersom alla våra läxor o prov är över. Så morgondagen kommer vara chill I guess. så vida inte karin pelli kommer med en till diagnos som hon alltid gör.. får hoppas på de bästa. Efter skolan gick jag, linnea och matilda till marianne (gamla fröken) och bestämde vilken dag alla tjejer i klassen ska träffas. Det blev sagt att nästa torsdag ska vi träffas en kväll och käka god mat och bara ha en riktig tjejkväll. Och på tal om tjejkväll så är det juh klart att vi ska dit. Blir att gå med linnea, moa, clara och säkert någon mer. Men nu ska jag och linnea göra ngt roligt, som ingen annan får veta. he-he-he

en busig bild på mej och linnea för ungefär fem minuter sen

rubrik

vardag Permalink0

Nu står ett berg med kakor i hallen, som vi ska sälja för att få pengar till att fara till Spanien. Det värsta jag vet är att knacka dörr! Man låter så himla töntig bara "Hej, vi samlar pengar till en resa till spanien och jag undrar om du vill köpa några kakor?" själv har jag redan köpt en och jag lyckades (efter typ en halvtimmes övertalning) få mej iväg till grannarna på gatan, det första huset jag gick till sa nej, fittgrannar! jag brukar inte bli arg av att få ett nej men jag har alltid hatat dom! Han är så grymt sur! Sedan gick jag till de andra huset och han gillar jag (inte bara för att han köpte) jag har alltid gillat han :) Sedan var de ingen hemma i de tredje och i de fjärde vågade jag inte gå till, dom är nya grannar försåruu ;) Så ja, jag hatar verkligen detta. Så jag försöker då in i det sista be mina släktningar att köpa, för att slippa knacka på dörrarna. Mormor o morfar kommer hit ikv så jag ska tvinga dom att köpa. Linus, Johan o madde får också köpa tack!

Nu kallar plikten, ska äta mej mätt på kakor mat! sedan blire att göra slingor :)

Till top