blue sky

vardag Permalink0
Anonym om Så ovanligt av mej:
kan inte du skaffa bloggsvar? :)
nja, tror icke de. Fråga i en komentar så svarar jag oftast.

Hur som helst har jag hela eftermiddagen sedan jag kommit hem jobbat på i matteboken för att klargöra de "lilla" sista som visade sej vara en "stor" del. Hade inte ens gjort klart kapitlet men nu så har jag gjort alla repitioner så jag känner mej gode redo för provet imorgon. Moa och linnea har också jobbat stenhårt bredvid mej. Så nu behövde jag en pause. hjärnan är d-ö-d.
Imorgon efter skolan drar jag, moa och linnea till gymet så blir ingen uppdatering för ens efter det. Nu ska jag vara social med linnea, ha de!
Tog några bilder från sanna

Så ovanligt av mej

vardag Permalink1
Hemma från fotbollsträningen. Nu väntas städaning i mitt rum som jag ännu inte riktigt fått till att bli av.. "skäms på mej!" men jag har faktist inte haft tid! Roligheter går faktist före. Och vad är söndagar till för ens. Typ träning-städning-eller plugg-dagen. Brukar få till alla tre steg faktist. Men skippar plugget idag. Efter städningen (och packningen för mamma) blir det hembakad pizza och tårta som efterrätt! :o grymt awsome! Sedan bär de iväg till mamma där kvällen fortsätter med solsidan♥

söndag

vardag Permalink0
Gårkvällen var sjukt rolig! Vi åt pizza, körde minuten, åt kladdkaka, körde sångtävlingar och allt vad vi då gjorde. Tyvärr så lämnade jag systemkameran hemma. Tyckte att den fick vila, den hade ändå så lite batteri kvar. så jag har bara tagit någon mobilbild med min superkamera.. Men jag får sno nån bild från nån annan lite senare.
Idag är det söndag. Träning och flytt till mamma. Roligt!
vinnarna av minuten. (mitt röda lag kom tvåa) På presentkortet står det att dessa brudar
ska hålla i nästa lagfest för storfors damlag.
Till top