no progress

vardag Permalink0
hejsan! det var ett tag sen. Det händer saker nu i livet så jag har inte hunnit med bloggen riktigt.

I förrgår så var vi flera stycken hos mamma och hade skoj, tre sov över och resten for hem. Gick o sov kl fyra och sov till ett sen shasa jag iväg alla för då skulle jag ta syntest för moppe. Kvällen spenaderades med en kratta i handen i stan. vi krattade skräp med laget. kvällen, själva kvällen spenderades hos mej med clara o moa. Vi bunkrade upp med b&j o med fotboll i sikte. spanieeeen vann! :) Sen såg vi filmer och det var meningen att jag skulle börja vända på dyngnet om jag ska vara fit for fight på fredag, men kom ändå i säng klockan tre.. Idag har vi tre chillat och badat jacuzzi och sett film och nu bäre iväg på träning. Ska dock ta det lugnt pga min inflammation i benet, jävla ledband! Ska försöka lägga mej halv ett ikv har jag bestämt!

allt för nue. hej.

what did I do to deserve this?

vardag Permalink0
godmorgon!

igår var jag med moa o linnea och vi såg argentina-mexico. Efter matchen såg vi the final, ush vilken film! idag skulle vi egentligen och spela vollyboll men det blir för lite tid för moa o linnea har match. så ist håller vi till på heden. dags att göra mej klar. cya

busigt

min helg

vardag Permalink0

nu är man hemma efter en rolig helg utanför skeå tsm med linnéa. Idag så steg vi upp tidigt eftersom vi skulle fara hem kring tolv för oscar skulle dömma klockan tre, så när klockan blev halv 12 säger han att vi måste snabba oss och att vi inte kommer vara tbx till klockan ett. Och lasse skriker typ, vadå ett!? matchen börjar ju tre! Men oscar säger emot och säger att han alltid sagt ett (han sa tre) Så han blir jätteosäker och försöker få liv i sin mobil som inte har nå batteri. Vi andra får lite smått panik. Och sen kommer oscar in och säger "vi behöver inte stressa, matchen är inställd" ;-)

Så då stannade vi kvar i solen till på eftermiddan och låg i var sin solstol och lyssnade på musik. Det har varit riktigt roligt och jag slår vad om att jag kommer följa fler ggr! :-)

hur fint som helst.
 
midsommar

dag 2. supervarmt.

midsommarkvällen

kalashälla

solnedgång

jag ork it vända på bilderna, ni får ha nackspärr ;-)

Till top