I know you don't thing that I'm trying

vardag Permalink0
Jag mår betydligt bättre nu och glad för det är jag. Har duschat och så nu och nu väntar jag på att johan ska börja med lite mat någongång. Mår lite illa då jag tänker på mat faktist men är hungrig på samma gång. Ska iaf fara och se F-18 spela match som jag egentligen också skulle ha spelat om jag inte hade sträckning i ljumsken.. Men sattsar på lördag ist. Checka dessa tre lejda konversationer vi har. obs, nyss ;)

I'm home

vardag Permalink0
Många vill att jag ska börja om att blogga så jag har funderat nu i över en vecka och okej, jag gillar verkligen att skriva och har saknat bloggen men det har samtidigt varit väldigt skönt. Så jag har tänkt blogga men förvänta inte lika bra uppdatering som förr. Kommer säkert inte säga varenda detalj i mitt liv men det får bli då jag vill säga någonting eller har tråkigt osv. Då vet ni. Nog för att bara hälften av läsarna är kvar men det spelar absolut ingen roll. Men jag vill ha lite förändring på bloggen, ska nog försöka deala till mej några ändringar från soffan ;) ny start, ny blogg. Nää, inte så mkt men vi/ni får se helt enkelt.

Kan ju berätta att jag mår dåligt idag, mår grymt illa, ont i skallen och skakiga ben så jag är hemma från skolan idag. Tråkigt som fan då vi har så roliga lektioner så här i början.. Men lisa o sofia kommer på hålet och muntrar upp huset mitt.
slänger in en söt bild då jag red i måndags med lisa ;) Grymt kul var det då!

Ni ger visst er aldrig ;)

vardag Permalink1
Haha, lite roligt att nästan alla fortfarande checkar trots att bloggen stått död i en vecka. Så det är ju kul, nästan så roligt så jag ska börja om. Hehe, nää. Men jag kan visa vad jag fick av tjejerna i helgen. Blev så grymt överraskad!
I de lilla söta paketet ligger en ny norrbottensring eftersom min drog sin kos i somras då jag badade med den på phb..
Ville bara tacka er världens bästa vänner!!
Till top