vardag Permalink0
 
Den dag man aldrig hoppats skulle komma men som alla vet ändå kommer. Hemska dag. Din morfar var en härlig och pigg prick med en otroligt rolig och brutal humor. Jag njöt varje gång han fick dig att skratta, för det var något han verkligen kunde göra många gånger om. Han, precis som jag är stolt över dig.

you think I'm crazy

vardag Permalink0
Ett tag sen nu va? Vad gör jag mest om dagarna? Svar: lever livet som arton årig brud i piteåååstadjao.
 
vårat schema som någon slags gud eller annan högt uppsatt helig creature måsta ha lagt gör att tiden räcker till för en hel del träningspass om dagarna med johanna samt tid för mitt serieberoende att gå ihop med mitt plugg, vänner och världens finaste pojk som handen i hansken. Livet är bra som ni hör. På fredag är det reunion med snöggingarna på bilderna för en halvåtta middag. Ett tag sen nu ja. 

I samma stund så vet jag att allt har ett slut

vardag Permalink0
Att skriva på helgerna börjar bli en trend som verkar upprepas. Det är då jag inte tänker på så mycket annat och tar mig tid. I fredags hängde jag med mina favoritflickor hos frida. Vi lagade tacos och såg sverige förlora mot portugal. Gjorde rätt för mig på jobbet igår också trots min onda fot som plötsligt kändes väga flera ton. På kvällen mös jag med marcus. Idag är det söndag och min to do list ser ungefär ut som de flesta andra söndagar. Plugg, städ och för lite omväxlings skull tårta också. Dags att fira farsdag då faren gått och blivit frisk.
Till top