Fyra år med bästa killen

vardag Permalink0


Fyra år idag med Marcus. Världens finaste människa jag känner. Jag är så otroligt tacksam över att han är den han är och att han står ut med mig dag ut och dag in. Haha kan inte va lätt att leva med mig alla dagar. Vi firade med middag på golden dragon. Varken ser eller smakade dumt, tvärt om. Tre köttbitar och en massa pommes är en piece of cake för oss. Vi orkade till och med en lyxshake på det. Glad fyra årsdag älskling! Vi är ett bra team.

Ett år äldre

vardag Permalink0

Fyllde nitton igår och det firades med jobb till klockan sju och därför flyttade vi min födelsedag till idag! Busigt. Men idag har ju jag och Marcus fyra års dag så därför firade vi den igår på min födelsedag istället. Vi är lite fyndiga ändå om allt de här roliga ska gå ihop. Vi åt middag på golden dragon för att sedan köpa efterrätt bestående av en lyxshake på Max. Ikväll kommer släkten för tårta jag ska äntligen få hugga in i minfavorittårta som mormor har gjort. Nämligen marrängtårta!!! Bästa ju. 

Pdol -14

vardag Permalink0När man själv inte verkar kunna använda kameran får man förlita sig på att ens vänner inte är lika dålig på att frysa ögonblicken som jag själv uppenbarligen är. Antingen får jag anlita en erfaren person som kan tyda vad mina bilder ska föreställa eller så bara radera dom. Tror jag väljer alternativ två. I detta fall har Moa varit en klippa och fått till något mer och bättre bilder än jag själv har så här får ni tre collage som hon knegat samman. Bra jobbat vännen. (;
Till top