Yesterday

vardag Permalink0

Förade hos Clara med härliga personer och sedan blev det challenge. Hade en jätterolig förfest men det sög på challenge så jag och Moa drog ett Maxbesök efter klockan ett med ett annat gäng. Det absolut bästa med hela kvällen. Idag funderar jag på om man ska ta sig in på stan för ett besök på mellandagsrean. 

Julafton

vardag Permalink0

I år firade vi jul tillsammans. Jag följde till Marcus pappa och firade hela dagen där vi såg kalleanka och åt jättegott julbord samt öppnade julklappar. Senare mot kvällen begav vi oss till min pappa där hela min familj plus släkt var. Där öppnades ännu mer klappar. Är så nöjd trots att jag är sjuk. Med feber och magont, halsont och huvudvärk är det inte så kul men bara att göra det bästa av situationen. En jul utan godis kan då bockas av. Längtar tills jag är frisk, då ska jag äta mitt julgodis....
Idag fortsätter firandet med en jullunch hos Marcus mamma samt en julmiddag med andra sidan av släkten hos pappa. Julen blir lång med fyra hem. 

The great gatsby

vardag Permalink0
I fredags så var det gatsby tema på challange så alla var så fina. Vill ha detta tema på nyår hehe.  Vi förade hos Isak ett gäng och sen for några ut och några hem. Själv for jag hem. Det var en riktigt trevlig och rolig kväll. 
Till top